Iklan

Tuesday, April 15, 2008

Jalan Hang Tuah( Traffic light sebelah pudu,dkt time square)

1 mac 2008,12.30pm Aku tgh bawak motorkat jalan hang tuah, tiba2 ada satu mamat kelantan nie pangkah aku. Diapunya cilok dasyat la jugak. Cinabeng betul,nasib baik aku tak tibai ketesebelah je. Aku pun apa lagi, selitbelakang dia. Nak tgk terrer manadia.bila dah sampai kat traffic lightpenjara pudu tu lampu merah.Brek ngejutla jugak aku. Tapi mamat tadie selambaje langgar, n then dia tidur atas jalan.dia pergi tibai keta kancil. Nasib baikla aku tak ikut dia. Klau tak myb akuduk tidor kat sebelah dia.Alahamdulillah. So pengajaran dia, nakmerempit bleh tapi apapun pun tgk latraffic light merah ke hijau, janganmain langgar je.dalam hati aku kesiangak. nak gie tolong aku ada keja, sobiar org lain la yg tolong. Lagipunrakyat malaysia nie kan suka tolongmenolong.hehe

1 comment:

Meza said...

ku sayangkn kamu!!~