Iklan

Friday, April 9, 2010

Kereta Malaysia

Aku ada terbaca satu artikel. Artikel tu ckp Proton Saga BLM terpaksa melalui 200 perubahan sebelum boleh dieksport ke luar negara. Agak2 korang la kan. Aspek mana yg perlu diubah? klau aku, aku kata keselamatan. Di eropah, mustahil untuk kita beli sebuah kereta tanpa 'air bag'. Tapi kat Malaysia ni bersepah2.

Tadi aku ada bukak website OHTidak . Tertengok artikel n gambar Produa ALza eksiden. .... Speechless. Sebijik nampak mcm tin minuman ringan yg direnyukkan.


P/s Aku sebelum ni ada gak terfikir nk beli Alza ni expecially yg SE. Tgk mcm lawa je. Tapi lepas tgk gambar tu, full stop. No more Alza after dis. :)

3 comments:

Cik Qemm said...

isk mcm ade hajat nak beli ALZA gak :(

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

beli yang 2an ... honda ke toyota ke... janji bayar cash .. tak hutang

onie said...

kta beli caldinala....hehe