Iklan

Sunday, April 27, 2008

7.29/40

haha. First time dalam hidup aku,aku dapat carrymark banyak ni. Sejak aku diploma sampai la sem lepas paling bodoh aku pun dapat la carry mark 16/40. Tapi ni la first time. Penangan narayana(Prof aku) myb. Bleh ke aku lulus ngn carry mark banyak ni eh?? hmm. Ntah. Esok final fluid ni. Tapi otak aku blur. Celaka punya fluid. Rosak aku punya pointer sem ni. Pape pun ni sebenarnya pengajaran kat diri aku sendri. Memang selayaknya pun aku dapat pointer macam ni. Maunya tak,setiap kali kelas dia, sejam aku akan kuar pi lepak minum siap makan lagi.hehe. setengah jam je aku blajar.lagi setengah jam aku datang lambat or dia kuar awal. So nak taknak aku kena terima hakikat la ni markah yg aku dapat. Papepun aku akan cuba sebaik mungkin. Klau aku fail pun aku akan pastikan aku fail setelah aku berjuang. Bukan menyerah. So,tunggu apa lagi. Jom studioss.
Aufwiedersehen!

2 comments:

juz call me sn0w said...

syg, chayOk2.... i know u can dO it!!! I LOVE U SO MUCH!~

alang said...

hehe. InsyaAllah