Iklan

Monday, July 20, 2009

Semoga Berbahagia Ke Akhir Hayat Bro.

Actuly, aku baru dpt balik laptop. My big bro pinjam sebab dianya laptop ada prob. Lepas baca artikel pasal gambar di blog IXORA , aku pun saja belek2 pic dalam laptop ni. Tertarik tengok pic perkahwinan kedua-dua abgku, Hazman n Hasbee. So walapun dah terlambat, aku nak wish jugak Semoga Kalian berbahagia hingga ke anak cucu. Ameen. Diorang kahwin bulan 12 tahun lepas.



















p/s weh bila nk dpt anak, aku tak sabaq nak cubit telinga anak buah sorang2. Muahaha.

4 comments:

IxoR@ said...

Fuyyoohhhh...konvoi dengan vespa la...best la!

Nanti turn Alang cam ne la erk?

:P

Werdah said...

salam.. semoga berbahagia.. turn alang ni jgn lupa jemput cikgu.. insyaAllah kalau diizinkan nak juga makan nasi minyak..

Farhah Zaidah said...

emm..alang bila lak ye..hehe

prettyrain said...

tu dh ade byk soklan tu.
so bila lagi alang?
awek dok tunggu tu.

kekekekekeee