Iklan

Monday, September 7, 2009

Berbuka Puasa Bersama Nuffnang.

Hari Sabtu aritu aku dapat invitation dari nuffnang g berbuka puasa kat The Apartment Downtown Klcc. Bawah2 nie antara pic yg di snap oleh brader KHAIRUL . Well, sebab aku rasa dia snap better2 dari aku, so aku cedok ler gambar nie dari weblog dia. :D Papepun layan je la pic ni.






Takyah cari aku, aku memang takde dalam pic nie. AKu rasa diorang snap time aku dah balik kut. aku gerak awal sikit.








Yg baju purple tu salah sorang staff nuffnang. Lupa nama dia apa. :D




Yg Baju Kaler Orange nie la Ketua Event ni kut, Nicholas klau tak silap aku.








Btw, aku sebenarnya takde mood nak updated. Bz sikit srkang nie. Sory ya sebab byk gambar je. :D



Atas permintaan dD, so aku selitkan pic dD with Rob from nuff(cilok from blog dD. hehe.)


Kepada sesiapa yg takde dalam pic2 ni, korang jgn ler kecik ati. Pic2 ni aku pick randomly dari blog BrO Khairul. :D

26 comments:

IxoR@ said...

Okey la dah update ni Alang...

sis memang tgu update tentang ni....dpt tgk gambar pun jadi la.

cik orenlili said...

bestnyer.. xdapat pegi pon xpe, janji dapat tgk gambar :)~

neway, selamat berpuasa!

qieynah said...

cait, patotla tnye pasal nuffnang...ngeh2...

daydeck86 said...

salam kenal
tumpang lalu yerk

kimisai said...

best2...
tak jemputtt.......

Na Shari said...

Meriah jugak majlis ni...

p/s: Akak dah courier souvenir untuk alang 5 Sept yang lepas. Tapi number phone Alang takde untuk reference staff courier tu. Akak tawakkal je...Kalau dah sampai, bagitau akak ye...

Kalau takde orang kat rumah alang masa diorang hantar, mungkin diorang akan pulangkan semula pada akak. alang tolong email number phone alang kat nordinashari@yahoo.com

norfa08 said...

men cilok2 plak ek...!!
dak pompuan baju pink sebelah meeza tu kiut la.....peace!!! :p

alamfanacinta said...

Salam kenal yer bro alang..:)

Afra Yuri said...

nice to meet ya!weh penat tak ko layan bf aku?hahahahaha..ape yg korang borak ek.musykil.hehe

Cik Qemm said...

bestnye dpt join event nuffnang.

♥♥relyza♥♥ said...

hehehee
ada juga picca
besh kan event tu

p/s: sy gigih mencari blog blogger yg attend hari tu

kehkehkeh

♥♥relyza♥♥ said...

chop!!!
baru perasan ada wajahku di blog anda

hahahaha malu ai

patungcendana said...

selamat berbuka alang!!!!!! :-)

kak ina kl said...

salam perkenalan dari akak..

razifembi said...

Haha ... gambar yang ketiga tu mujurlah ramai gurls daripada perempuan.

Respek sama blogger yang tahu membahagikan masa untuk blog, dunia dan akhirat.

salute to you Tuan.

s@yangh@sni said...

wahh...
apasal diorang tak ajak orang Johor hah...
ni yang jeles nie...

prettyrain said...

bkalikali lu tnya nama baju purple. bkenan ape? hahaaa.

bila lu dpt duit nuff? cpt blanje wa.
;)

sumijelly said...

hehe...tu la..
cam rugi kan..masa last tu.
rupanya derang ambik gmbr reramai..
nak wat cam ner, ada hal kene balik la dulu..
hehehe....
sonok jumper sumer..
memang peramah...
hahaha...

p/s : yg kaler orange tu kene cebut clear..lelaki atau pompuan..
kang ingat kak sumi lak..akak pun pakai kaler orange gak..hahahaha

nizaa said...

bro, salam singgah..wah manyak nyer gambar..gud gud!

sitekateki | dD said...

naper x der pic dD...
huhuhuhuhu...
motippp kannn...hehehehe

sitekateki | dD said...

hehehehe...pic dD dah ader...
thanks zaim coz tempekan pic dD kat blog u...hehehehe...terharu sangat...

♥♥relyza♥♥ said...

kenapa kena ada pic ko dD???
kalo camtu...kwn ko neh pun takde pic nye gak...
haaa zaim..asal takde pic sy???

kirana said...

Pasal tak jemput Kirana sekali? Ooooo... time2 makan asyik2 lupe je ngan kengkawan yerrr!!!

alang said...

To relyza
quote:
"chop!!!
baru perasan ada wajahku di blog anda

hahahaha malu ai"

bukan dah ade ke? hehe. Yg mana yg takde tu sory erk.hehe. Just pick randomly je dari blog bro khairul.

♥♥relyza♥♥ said...

alaa zaim..
saje nyakat dD tu...
hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

sambung...
saje sakat dD tu sbb dia suka inteprem lebey2
wahahhhaa
tak kira...pic dD clear, pic sy tak clear (i mean tak terpampang jelas)
wahahahhaa
demand demand