Iklan

Monday, September 28, 2009

Ucapan Untuk CELCOM

Sempena Hari Raya yg baru berlalu, Aku ucapkan khas utk Celcom dengan ucapan , kau memang CELAKA.

Sebab kau la, 3 orang awek melalak sebab aku tak dapat pergi menziarah umah diorang. ( Actuly sebelum pergi aku call ok je. Dah janji, sampai kat tempat sekian aku akan call balik tanya direction. Alih2 no network coverage?.)

Sebab kau la Celcom, member aku menangis tolak motor lebih 6 km utk ke stesen minyak. (Apapun padan muka member aku. Taknak isi minyak motor penuh siap2. Dah jadi cmtu baru nak terhegeh2 contact aku. )

Sebab kau jugak Celcom, Aku terpaksa melepak kat kedai minum bustand alor star sorang2 sebab tak dapat contact member2 aku.

Akhir kata, Aku sudahi dengan pertanyaan... Klau aku tak bayar bil bulan lepas kau nak potong line aku tak?:D

14 comments:

Na Shari said...

Nasib baik akak pakai line Maxis... :)

nizaa said...

amboi..kemain garang lepas bulan posa no..hehe..tapi mmg pun, tiap2 kali raya mesti line problem..tah papa tah..

cik orenlili said...

hehe. kelaka la zaim ni.

buat bertendang banyak2 ye..

prettyrain said...

awek?
amboi rmainya awek.
ksian kn kt diorg.

Werdah said...

Salam Alang,

Selamat kembali berblog; bila ditimpa masalah katalah Inna Lillahi wainna ilahi raaji'un.. semoga dgn Zikit ini kita jd tenang, tentu ada perkara baik di sebaliknya..

patungcendana said...

di luar wilayah celcom kot...:-)

cahayachenta said...

ahaks.. emo emo... pesal line clcm aku ok jer??? ke yg mslh ni sapa2 yg pakai bil?

cucu atok said...

ciannya atok.. p kamek rasakan, klu atok bagi kamek duit raye sblm p umah kwn atok tu confirm benda2 ni suma x jd... ahahahaha.. moral of the story: bagi la duit raye kat kamek...ehehehehe

Al-Muary said...

assalam,actually ana pun nak ucap benda yg sama kat celcom.4 bln lepas ana pi kat pudu then ada 2 org bg sim card celcom kat ana sampai skang ana xguna pun sim card 2 tup2 datang bil 100 lebih huh mcm nak mengamuk rasanya.tapi sabar tetap sabar.haih

sumijelly said...

huhuhu.....jgn arr marah celcom..
kak sumi nei pengguna setia celcom..
hampir 11 tahun dh pakai...
tp kekadang benggang gak..time emergency jer line wat hal...
huhuhu........

kimisai said...

huh>???

mmg patut bg ucapan pun wlaupun gua buat 2nd line je celcom tuh...


g pencawang die patahkan jek...

unwanted said...

haha.
aku setuju.
celcom mmg bengong semenjak dua ni.ha3.

kak ina kl said...

salam alang..rugi beso tak makan burung tau..sedap giler..

ala org dulu-dulu tak hp pun boleh hidup jugaklah...dulu tak kecoh pun bila line tak ada..

anazkia said...

Pak cik, hati2. baru je lepas raya, tak kan terlepas cakap pula kot... :) sabar.. sabar...