Iklan

Wednesday, February 24, 2010

Cerita Tentang Sebuah Kereta

Alhamdulillah. Kerja aku dah nampak 'jalan' dah. Tinggal nak buat "touch up" ja. Ibarat sebuah kereta. Klau engine dah boleh jalan, baru boleh pikir nak pakai spoiler jenis apa, nak cat keta kaler apa. Apatah lagi nak pikir drive keta or rider motor balik kampung. Ni kalau engine pun tak bleh hidup,nak pasang spoiler pun kena fikir 6 7 ratus kali... :D

3 comments:

IRIS said...

Semoga terus dipermudahkan jalan.

=)

||alis|| said...

salam
lang, SA sec bape? nih macam dekat2 ngan sec28 jer.. :) akak dok situ, sementara.

ttg n3: yer.. ada kenal seseoarng yg kamu nukilkan disini. sumpah anoyying!

kak ina kl said...

salam alang..dah lama tak datang sini..seronok baca tang kali pertama kamu datang ke kl..kota yang penuh pancaroba..