Iklan

Tuesday, May 27, 2008

Casa Desa

Isnin 26 May. Pagi aku lepak opis je. Buat report Maintenance. Klau aku serabut sgt aku melencong bukak utusan online ke,harian metro ke takpun harakah.Hehe.kadang2 bukak blog. Tgh aku duk mengelamun tenggelam ngn aktiviti tak berpaedah aku,En Arvin tanya aku,ada keja tak,klau tak dak saya nak ajak awk teman g Case Desa. Salah satu apartment yg akan diletakkan bawah Faber Facilities. Aku pun apa lg,on je la.hehe.Ni salah satu gambar Kondonium tu. Lebih kurang 20 tingkat. Tapi tula,Aku tgk pagar penghadang kat tingkat 10 pendek.Mean rendah.Kurang 1 meter. Berbahaya kepada budak2.

Picture dari penghadang besi tingkat sepuluh. Berbahayakan.


Tapi apapun,view dia cantik. Sapa yg beli tak rugi. cuma mahal la beb. 200 ribu keatas.hehe.


Pemandangan dari tingkat sepuluh. Sebelah kiri tu En Aravin.

4 comments:

juz call me sn0w said...

rm200k tu cm murah jugk la klau kt area membangun kn syg

alang said...

Ntah. Tapi tu paling murah. Myb tingkat bawah sekali kut. Atas2 tu myb dah 300 ke 400 ribu

juz call me sn0w said...

pesal eh, mkin tinggi, mkin mahal. pdhal dok atas2 tu bahaya. bukn stabil sgt, bole goyang2 klau ade gempa bumi. btui dak?

alang said...

Makin tinggi makin lawa dianya view. Bleh nampak macam2.hehe.