Iklan

Tuesday, May 27, 2008

UEM Sport Carnival

Sabtu aritu aku g bukit jalil tgk carnival UEM. Faber group pun terlibat gak. Yg kelakarnya dalam byk2 company yg involve Faber satu2nya yg guna atlit international. Kitaorang guna pekerja cleaner under Faber Medic serve. Dari Nepal.Hehe. Nak ckp ngn diorg pun kena speaking. Aritu time aku g area kul 10 pagi aku terjumpa En Azman. Dia event director. G la bersalam n tanya khabar. Ni pic dia


Aku sempat snap ngn dia . Bukan senang beb.Salah satu eksekutif kanan kat UEM Group. Ramai org duk tgk aku time tu. Maklum la dpt ckp2 ngn org penting. Dia siap suruh aku g ambik air ngn makanan lg. Aku pun apa lg dah dpt line dari org kuat g la ambik. Petugas tu siap bagi 3 air tin,3 sandwich ngn 3 nasi lemak. Aku padahal dh kenyang dahaga air je. So sandwich ngn nasi tu aku tinggal kat tepi tue.hehe. Nak buang ssyg. Biar je la. Aku gak sempat snap pic ngn sekumpulan geng2 Faber yg hadir.


Lepas tgk acara tu area kul 12 lebih aku gerak g wangsamaju nak antar member aku. Ikut MRR2. Jalan jem bangat siot. 2 jam gerak aku baru sampai ampang. Dah penat sgt,aku drop member aku kat ampang park.hehe. Pastu aku rush g shah alam. Ambik abg aku kat Giant shah alam. Abg aku blanja aku makan kat Ani Sup.hehe. Lepas kempunan aku. After tu,dalam kul 5 petang aku ngn abg aku rush g KLIA. Antar bakal mak ngn bapak mertua dia g haji. Area kul 11 aku sampai umah kat Shah Alam. Hari yg memenatkan. Tapi penuh bermakna. :)

1 comment:

juz call me sn0w said...

patutla kepenatan.. jadual yg padat