Iklan

Friday, June 5, 2009

MALAM SENI RAKYAT

5 comments:

patungcendana said...

malam seni rakyat...interesting nya...kau pergi ke?

re:..nak record syair dan publish dlm blog?...erk...aku boleh main gitar sebagai background, kau nyanyi ok?...:-)

ubey said...

ak men drum. haha

kirana said...

Malam seni rakyat??? Kirana ni mane ade seni nak pegi ke Malam Seni Rakyat tuh! Takde seni la... tah ape2 la... Tak seni langsung! (merapu sakan sbb takde seni).

patungcendana said...

re:...takde kena mengena pun sakit dengan rumah...

sebenarnya, aku tak sure nak beli rumah atau kereta...so...budak2 ump ni sibuk memberi pendapat masing2...ramai gak yang confused actually...

ya...kesakitan mengingatkan aku yang aku masih punya rasa...punya jiwa...:-)

patungcendana said...

terer gak kau berbahasa german...hehehe

re:...aku rasa aku nak beli rumah...sebab kereta aku masih ok lagi...

hormone...masih tidak seimbang....huhuhu