Iklan

Wednesday, July 22, 2009

Calon Isteri - Gadis Melayu Terakhir

Kepada jantan2 and bohjan2 sekalian, Aku ada stok gadis2 untuk korang buat calon bini.

video

Kredit to unwanted86.blogspot.com

p/s byk information dalam blog dia neh. Rugi klau korang tak masuk. :D

6 comments:

patungcendana said...

calon kau yang mana satu?

ps...aku pergi event malam akustik dan puisi anjuran aloy paradoks dan teamnya...interesting...:-)

Zamz said...

calon isteri sapa nih..nasib baik aku dah kawin hehe

IxoR@ said...

Ermm...sy dah tgk dah video tu...

Pilih la yg mana berkenan, jgn pening kepala esok lusa dah la....

Ryehanna said...

aku buka blog yg ko bg link tu...

ermm.. leh x ko suh dia tulis ade perenggan? berpinau mata aku tgk. sudahnye, aku xbace.

tp btlke link yg ko bg tu? ade 2 posts je??

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

salam...

srisufi said...

Salam Alang.....



lama xbertamu


sihat?