Iklan

Monday, October 5, 2009

Tidak kisah eksploitasi tubuh


"Orang bayar untuk menonton filem jadi kita perlu memberikan lebih banyak ‘kejutan’. Kalau tidak lebih baik mereka menonton TV sahaja. Tapi ini tidak bermaksud kita perlu mengeksploitasi badan kita. Cuma saya eksploitasi sikit aset diri yang dianggap berharga buat saya" – HALIZA


Ulamak2 tersohor di Malaysia. Tak kira la, Dr Asri, Mufti Johor or Mufti Perak. Taknak kuar fatwa ka pasal statement nie? Boleh la plak, nak exploitasi untuk dapatkan duit. Bukankah ini sama seperti melacurkan diri? Adehhh. Kes Jalaluddin Hassan pakai pakaian perempuan, cepat la plak kuar fatwa kata HARAM. Tapi kes Haliza nie mcm mana? Sanggup tunjuk `sedikit` asset semata2 utk mendapatkan duit. Dunia2.


P/s ke Haliza ni pakai fatwa Mashitah. Diharuskan melacur jika terpaksa?



11 comments:

Werdah said...

Salam,

Cikgu baru je selesai tengok gambar ni kat kosmo.. ntah bila mereka nak sedar kan!

♥♥relyza♥♥ said...

hrmmm
ntah arr
donia donia..
islam yg dah mudah itu lg nak dipermudahkan...

patungcendana said...

apa kes ni...aku ketinggalan nampaknya...huhuhu

prettyrain said...

erk.
erk.
erk.
.
.
.
.
no comment.

LuN said...

Diharuskan melacur jika terpaksa?

ade eh fatwa tu?

alang said...

To Cik Lun. Actuly Mashitah kan sebelum ni(skrang ni tak comfirm plak) jadi mcm penulis soal jawab dalam sebuah akhbar. Ada sorang pompuan ni ckp dia terpaksa melacur untuk menyara anak2 dia selepas ditinggalkan suami. Then ada la citer2 lain lg. So, Mashitah ckp klau terpaksa diharuskan. Utk maklumat yg lebih cepat lebih baik Cik Lun tanya org2 lain or search sendiri kat internet or dalam web News tu sendiri.

qieynah said...

aku xder duit la zaim, haruskah ku melacur???? aku xckup 47900 henggit je lagi, nk beli hyundai i10...

ayinn said...

wakakaka,..
harus mlacur ek kalu trpksa???
wakakaka,.. terpaksa tak terpaksa,..
last2 seksa,.. hamikk ko... ekekeke

kimisai said...

tobat2...


pls la artis malaya ni..udah2 la tuh...
banyak beno dose dah..jgn di tambah lagii..
baek blakon blue je kan..buat cd porn tak yag tayang skit2...senang..kami pon dpat tengok/....!!!!

TokBatin X said...

Citer2 ghaibul ghuyub seakan2 nyata.

hai alang... bagus!!! mcm2 citer ade, untuk melipur lara ketika sunyi.

Bila dh buat tak salah.. sebelum buat mmg le salah.

bravo.....

nooriman said...

tu dia la...len kali laksanakan undang2 islam...senang...pemimpin negara skrg ni bab2 ni diaorg bkn amik peduli sgt...bab2 hukum hakam agama langsung xpeduli...