Iklan

Tuesday, November 3, 2009

Dr Asri Bekas Mufti Perlis Ditangkap...

Syabas buat JAIS dan PDRM. Anda telah menjalankan tugas dengan amanah sekali. Seorang bekas Mufti yg menjadi rujukan majoriti rakyat Islam khasnya diPerlis ditangkap seperti seorang penjenayah terkenal. Ni first time aku tgk seorang ulamak kena tangkap DENGAN kejasama pihak POLIS. Woit JAIS, bukankah DR Asri mencukupi syarat yakni mempunyai 4 senawi. Lagipun ceramah bukan diadakan dikawasan umum, cuma diadakan di sebuah banglo peribadi. JAIS ooo JAIS, dah takdak kah perbuatan maksiat remaja2 Islam utk dicegah, Dah tak adakah kes2 umat Islam berjudi, keluar masuk pusat perjudian. Dah tak adakah kes2 org Islam minum arak? Hahaha. Syabas JAIS. Anda mengabaikan/ membiarkan banyakkkkkk perbuatan maksiat bermaharajalela, tetapi anda sibuk menangkap seorang ulamak terkenal. Syabas.

P/s Kepada Pihak Polis dan JAIS,Ayah PIN dan bermacam2 ajaran sesat pun hangpa tak boleh nak tangkap, saja berlagak nk ambik publisiti pulak. Macam hampeh.

4 comments:

AiNeRzA said...

Tgk balik blog...bukan JAWI...tapi JAIS...kang jadik lain pulak...den dok sebelah JAWI ni...cepat...

norfa08 said...

hahaha..typing error la tu zaim ni..
pi tukar cepat..ader satu kamu tulis JAWI..sian JAWI...kang ainerza pi repot kat JAWI kang..hehehe

alang said...

hahaha. Maap ye. Kesalahan teknikal. :D

Mybabah said...

Salam bro. Malaysia boleh! Semua boleh! Ulama' pun boleh kena tangkap dan dimalukan. Orang kafir dok pandang perangai orang Islam yang hanya pandai menyelam, tak mahu timbul. Semoga Allah tak turunkan bala macam tempat lain. Wallahualam.