Iklan

Friday, January 29, 2010

Harga Kereta Turun Dan Harga Minyak Naik?

Amaran: Ini hanya khabar angin dan gossip kosong.

Sekrang nie, ramai org2 dalam industri oil and gas asyik bercakap pasal harga minyak naik and harga kereta akan turun. Benda nie myb dalam bulan 5 nie. Harga kereta Malaysia dan juga kereta luar akan turun 30 ke 40% and harga minyak akan naik menjadi +- RM3.80. Time tu aku rasa, takat Toyota Vios baru dalam 40k.

P/s aku dengar ura2 org Politik akan ketuai Petronas lepas nie. Myb Syed Hamid Albar. Entah la. Zaman sekrang tak boleh nak komen lebih2. Bahaya. ;)

5 comments:

IxoR@ said...

kalau fikir...boleh jadi pening.

hidup di malaysia serba-serbi kena himpit... bohsannnn!!!!

JMR said...

btol tu bro..jgn komen lebih2..cukup stakat nih je luh..;-)

patungcendana said...

no comments...huhu...

re:...kalau duduk jauh2 tu maknanya bergaduh ke?...erm...

handhalah ibnu kamil said...

ala.
nak tulis lebih sikit pun kena sekat.
boring betul.

tak tegur salah.
nak tegur serba salah.

Bb Hussain said...

yup..dengar juga camtuh..teruk la nak beli minyak camni..kena kaya cepat ni before time tu dtg so tak payah worry pasal minyak..hehe..